YOUTUBE DAN AYDA 2000 DOLAR NASIL KAZANILIR?


GÜNDE 2000 DOLAR KAZANMAK İÇİN 25 ALTIN  KURAL!

  1. Kanalınız belirli bir konusu olsun (Moda,futbol,saç stilleri,teknolji vb) böylece zamanla daha cok abone kazanırsınız.Yeni bir video eklediginizde bu abonelerinize bildirilir ve anında yüksek goruntulenme oranlarına ulasırsınız.
  2. Kanalınız mumkunse İngilizce içerikli olsun ya da başlıkları İngilizce seçin.Bunun için google translaterı kolaylıkla kullanabilirsiniz.Reklam tıklama kazançlarında yurt dışından tıklayan izleyiciler size çok daha fazla kazandırır.
  3. Orjinal içerik üretin kopya video kullanmayın yoksa kanalınız kapatılabilir.
  4. Youtube da slayt gösterisi hazırlayın böylece size ait orjinal bir içerik  elde etmiş olursunuz.Youtube bunu videolar kadar denetlemez slayt gosterisine istediğiniz resmi ekleyebilirsiniz.
  5. Youtube da video yüklerken;telif hakkı vb gibi engellerle karşılaşabileceğinizi dusundugunuz bir slayt gosterisi ya da video hazırlıyorsanız başlıkta özel isim,marka vb isimleri kullanmayın sadece oylesine bir başlık ismi verin Ör:güzel anlar,hoş resimler vs.Daha sonra videonuz youtube tarafından kabul edilip yayınlandıktan sonra başlığı istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz.Bunu videonuz veya slayt gosteriniz reddedildiginide deneyin.
  6. Çektiğiniz videonun arka planında müzik olmasın veya müzik eklemeyin telif hakkına giriyor.Bunun yerine youtubeun size önerdiği telifsiz müzikleri kullanın.
  7. Youtube da bilinen en buyuk yanlıs tıklama sayısına gore para kazanıldığı.1000 kez izlenen videonuz 30.000 izlenen videonuzdan cok daha fazla kazandırabilir önemli olan izleyicilerin tıkladığı reklamlardır.
  8. Videolarınızı etiketlemeyi unutmayın,mümkün oldugunca çok etiket kullanın.
  9. Videolarınızı etiketlerken youtube aramada kelimenin yanlış yazılabileceği ihtimalini göz önünde bulundurun ve yanlış yazılabilecek kelimeyi de etiketlere ekleyin.Örnek apple macbook,APLE macbook,
  10. Aynı uygulamayı video baslıklarında da kullanabilirsiniz.Örneğin apple macbook ile ilgili bir video veya slayt gosterisi hazırladınız.Goruntu iyileştirme bolumunden aynı videoyu ''yeni video olarak kaydet'' derseniz farklı başlıklarla videonuzu tekrar yayınlayabilirsiniz
  11. Çok izlenen videolarınızı yukarıda anlatılan şekilde yeni video olarak kaydedip farklı dillerdeki başlıkla yayınlayın.Başlığınız Türkçeyse google translate den de yardım alarak bunu ingilizce,almanca,fransızca vb dillere çevirebilirsiniz.İngilizceden sonra benim videolarımda en cok Almanca başlıklar izleniyordu.İngilizce 80.000 kusurlarda izlenen videonun aynısını yeni video olarak  almanca başlıkla 62.000 türkçe başlıkla 66.000 kişi izledi.Yani videodan sadece başlığın dilini değiştirerek 128.000 izlenme daha elde ettim.
  12. Cinsel içerikli videolar genelde hemen dikkat çeker ve cok izlenir ama size kazandırıcağı reklam gelirleri düşüktür.Bunun yerine teknoloji,otomobil,moda gibi konuları olan videolar daha çok reklam geliri kazandırır.
  13. Youtube da videolarınızın çok izlenen benzerlerini bulun yorum kısmına yorum yapıp videonuzun linkini verin
  14. Facebook ve twitterda videonuzun konusuyla alakalı takipçi sayısı fazla sayfaları bulun ve yorumlar kısmına yorum yapıp aynı şekilde video linkinizi verin
  15. Video başlıkları ilgi çekici merak uyandırıcı olmalıdır.farklı başlıklı aynı videonun biri 16.000 diğeri 62.000 izlendi.
  16. Videonuzun youtube da görünen resmi çok öenmlidir.Youtube bir video yüklediğinizde videonuz içinden en net 3 resimi seçer ve bunlardan hangisini kullanmak istediğinizi sorar ama bu resimler genelde ilgi çekici değildir.Videolarınıza her zaman özel küçük resim ekleyebilirsiniz.
  17. Özel küçük resimler videonuzdan seçtiğiniz bir resim olabileceği gibi googledan videonuz ile alakalı daha ilginç bir resimde olabilir.Unutmayın izleyicilerin videonuzla ilgili ilk izlenim edineceği şey video resmidir.
  18. Videonuz henüz az tıklama sayısına ulaştıysa bunun görülmesini para kazanma gelişmiş ayarlar kısmından engelleyebilirsiniz
  19. Videonuzu düzenlerken ek açıklama kısmına izlenmesini istediğiniz diğer videonun ismini yazın link verin.
  20. Çeşitli programlarla kopyalayamadığınız resimleri ekran yakalama özelliği sayesinde kopyalayabilirsiniz.Bunun için benim kullandığım program Photo Scape.
  21. Her zaman guncel videolar daha cok kazandırır.Videolarınız basına New-Yeni koyarsanız her zaman guncel kalır ya da xyz video 2015 ,xyz 2016 yazın yılı belli olsun.Videonun konusunun da guncel olmasına önem verin.
  22. Videonuzun hangi kategoriye ait oldugunu para kazanma gelişmiş ayarlar bölümünden seçin.Doğru kategori seçmek önemlidir.
  23. Youtube genellikle eğitim ve muzik kategorilerinde ekstra denetim uygular mumkunse videonuzun kategorisini bu iki kategori dışında seçin.
  24. Videom bir milyon izlenicek diye uğraşmayın bu zaten çok az bir ihtimal.Bunun yerine 100.000 izlenicek on tane video veya 1000 tane izlenicek yuz tane video koyun.
  25. Son olarak sabırlı olun,videolarınızın izlenme sayılarının ve bilinirliliğinin artması zamanla olucaktır.Duzenli bir çalışmayla 3 ayda güzel paralar kazanmaya başladığınızı görüceksiniz.
KANALIMA ABONE OLABİLİRSİNİZ YOUTUBE İLE İLGİLİ VİDEOLAR MEVCUTTUR

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ruhsal Çalışmalar ile Çakra Açma

ATATÜRK VE BEDEVİ FALCININ KEHANETİ

AddmeFast İle Youtube Abone Kasma