YOUTUBE PARA KAZANMA


YOUTUBE DAN SİZDE PARA KAZANABİLİRSİNİZ
Youtube dan para kazanmak ister misiniz? Youtube tan ne kadar kazanırım sorusuna cevap vermeye çalışacağız. YouTube son yıllarda gençler arasında yaygınlaşan Televizyona rakip bir video portalı oldu. Gençlerin kendi videolarını yayınlayabilmesi ve reklam geliri kazanabildiğinden dolayı kaliteli içerikler üretilebiliyor. Televizyondaki reklamların daha yoğun olması ve Tv programların yayınlanma saatlerinin belli olması dezavantajı oluyor. YouTube Tv için iyi bir alternatif oldu.
Gençlerin Youtube sayesinde popüler olması ve yüksek gelirler sağlaması birçok kişinin ilgisini çekiyor. Özgün ve kaliteli içerik üreterek siz de yıllık 10 bin dolar ila 100 bin dolar arası geliriniz olabilir. Vidlq programı ile YouTube videolarının kazançlarını görebilirsiniz. Chrome eklentisi olan Vidlq programını kullanmanızı tavsiye ederiz. Ortalama olarak 1000 izlenmeli videolarınızdan 1 dolar kazanabilirsiniz. Videolarınızın özgün olması şartıyla) Anlaşmalı olduğunuz YouTube partner şirketlerine göre gelirleriniz de değişme olur. Şu an Türkiye'de bu işten  çok para kazanan ve ek gelir sahibi olan kişiler var. Sizde bu kişiler arasında yer almak ister misiniz. Eğer cevabınız evetse bu yazıyı okumanızı öneririm.
Öncelikle youtube ile uğraşanlar sabırla yollarına devam etmelidirler. Türkiye'de ne  yazik ki youtube da eğer bir aracı şirket ile çalışmıyorsanız para kazanmanız biraz zor gibi, ancak kendiniz özgün videolar üretebilir insanlara sunabilirseniz para kazanman ihtimaliniz çok yüksektir. Youtube da youtube in  kendi içinde bir kaçtane videonuzu izlettirme uygulaması var önerilen videolar, bitiş ekranı, kanal fragmanı gibi... Ama  youtubede en  çok hit alan videolar genelde trend olan  ilgi çekici gündemde olan videolardır ayrıca youtube yeni yüklenen bir videoyu başta  aboneleriniz olmak üzere bir çok insana  ulaştırıyor.  Mesala siz youtube da genelde komik  videolar izliyorsanız bir kanala abone iseniz o kanalın sahibi komedi ile ilgili video yüklemiş ise size ana sayfada görülür önerilen videolarda ve dahası eğer o videonuz trend olmuş ise youtube in ülke ana sayfasında bile görülebilir buda milyonlar sizi izleyebilir demek oluyor. Youtube da ne kadar uzun videolar yüklerseniz size o kadar çok reklam koyma seçeneği sunuyor 3 5 dakikalık videolarda youtube kendi ayarlıyor reklam genelde video başladıktan  20 saniye sonra çıkıyor. Ama 30 dakikalık bir   video yüklediniz diyelim her 2 dakika da bir reklam koyabilirsiniz siz ayarlayabilirsiniz bu da  30 dakikalık bir videonun geliri 5 10 tane kısa videoyla eş değerdedir.En çok kazandıran reklamlar youtube içinde gömülü olan video reklamlardır ayrıca alt tarafta çıkan banner şeklindeki reklamlardan da para kazanabilirsiniz.

KANALIMA ABONE OLABİLİRSİNİZ YOUTUBE İLE İLGİLİ VİDEOLAR MEVCUTTUR


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Ruhsal Çalışmalar ile Çakra Açma

ATATÜRK VE BEDEVİ FALCININ KEHANETİ

AddmeFast İle Youtube Abone Kasma